Premiär för vårt nyhetsbrev


Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / måndag, februari 5th, 2018

Hej fina bloggläsare,

Vinterns kallaste dag – 15 på termometern. Strålande sol och gnistrande vitt det är så vackert så man blir glad i hela kroppen. En ny vecka har startat och en del av er har i dag fått vårt första nyhetsbrev. Hoppas att ni gillar Hermansdal´s Röda Solskenssoppa. Vi älskar den i hop med nybakat dinkelbröd. Den värmer gott nu när vintern verkar bjuda på lite snö och kyla. Värmde gjorde det också att ha några mail i inkorgen som tackade och tyckte det var mysigt att få nyhetsbrevet 🙂 Tänk vad lite som behövs och vilka ringar på vattnet vi kan åstadkomma tillsammans.

Äntligen så börjar bitarna falla på plats och vi kan andas ut efter att ha jobbat all ledig tid. Känns fantastiskt att vi har lyckats fixa till både hemsida, blogg, ny webbutik och nyhetsbrev alldeles själva. Riktig ”girlpower” är inte att förakta 😉

Förra veckan skrev vi ett inlägg om naglar som blev väldigt uppskattat. Vi tänker senare den här veckan skriva om håret. Hur man tänker på det inom den kinesiska medicinen och vad vi kan göra för att få en bättre kvalitet. Det hör till vattenelementet och njurarna som har vintern som årstid. Det passar perfekt nu när vi har vinter med stort V.

Hur vi mår inuti går att avläsa i ansikte hud naglar och hår. Precis som på tungan och med pulsens hjälp så kan man följa hur kroppens inre har det. När vi balanserar upp och stärker svagheterna så kommer mörka ringar under ögonen försvinna och naglar och hår bli bättre. Själv har jag börjat återfå ett hår som jag inte har haft på många år och hårfästet kryper neråt igen, till min frisörs stora förundran. Jag är överlycklig på grund av att jag vet vad det betyder i ett större perspektiv.

Självklart åldras vi och det är helt normalt, men vi skall inte göra det i förtid och vitalitet syns även om vi blir äldre.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

 VÅR BOK ”NYCKELN TILL HÄLSA”   Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop https://hermansdal.com/webbshop

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdals Gård

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Prenumerera på bloggen hos Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.