Oilpulling – vad, hur, varför…


Hälsa, Kropp i balans, Läkeväxter, Nyckeln Till Hälsa / onsdag, februari 14th, 2018

Hej fina du, Alla hjärtans dag i dag, önskar att vi kunde ha det varje dag. Världen skulle bli lite varmare att leva i då och vi nordbor skulle verkligen behöva lite mer värme i våra liv. Vet du vad oilpulling är?  Det är ett väldigt effektivt, naturligt och billigt sätt att förbättra munhälsan.

Oil Pulling är en tusenårig ayurvedisk metod för att få en bättre munhälsa

Den hjälper till att döda bakterier i munnen. Det sägs även hjälpa kroppen att avgifta sig genom att dra ut gifter ur munhålan vilka sedan spottas ut tillsammans med oljan.  Det motverkar uppbyggandet av plack på tänderna och motverkar inflammation. Man får en otroligt ren känsla i munnen som sitter i länge. Har man väl upplevt den så är det svårt att vara utan den 😉

Vi borstar först tänderna med flourfri tandkräm. Sen tar vi en matsked sesamolja eller kokosolja som vi kör runt i munnen 10-20 min. Vätskemängden ökar i munnen med saliven. Vi spottar sen ut oljan i soptunnan för att inte fettet kan orsaka stopp i ledningarna. Sen sköljer vi munnen med varmt vatten och borstar tänderna igen. Känslan är så fräsch !!! Vi använder Kung Markattas sesamolja eller kokosfett.

Oilpulling och att vi fram till söndag den 18/2 skickar med en present till alla som beställer i webbshoppen blir vår Alla Hjärtans Dags present till dig. OBS Förbeställer du Nyckeln till Hälsa så kommer presenten när vi levererar den 🙂 WEBBSHOP

Önskar dig en underbar Alla Hjärtans Dag

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie 

VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet 🙂

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.