En ängel i örtformat att använda vid förkylning och hosta


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / fredag, februari 16th, 2018

Hej fina du 🙂

Vi är mitt i februari som fått smeknamnet vabbruari. Det är många som är sjuka denna tiden på året i förkylning, influensa och magsjuka. Vi brukar klara oss bra men får stundvis jobba hårt för att hjälpa och stötta kroppen och immunförsvaret, så vi slipper hosta och snuva. Det gäller att fånga inkräktaren direkt. Ett första tecken brukar vara en onormal trötthet och huvudvärk eller att vi känner oss frusna.

I dag vill vi ge er några tips på hur vi boostar immunförsvaret och på så vis brukar klarar oss från att bli sjuka. Kommer förkylningen trots allt på besök brukar vi kunna göra besöket kort genom att ge kroppen alla verktyg den behöver för att kasta ut den oönskade besökaren.

En av våra favorithjälpare när det kommer till hosta och täppta, svullna och/eller värkande bihålor är en fantastisk örtformel som går under namnet ”Natural Breathe”. Den är verkligen som en ängel i örtformat 🙂 Vi ser alltid till att den finns i vårt husapotek och har hjälpt oss och våra vänner många gånger.

Bi Ming Gan Wan / Natural Breath: Driver ut vind och vind-hetta. Används vid hösnuva, pollenallergi, lättare feber och fökylning, vid lättare allergisk astma, rinnande näsa, tung i huvud, kliande ögon, kliande hals och hosta, svullna och/eller värkande bihålor.

Vi boostar också med extra D- vitamin, C- vitamin, zink och Echinacea (röd solhatt) och Ingefärste med citron och honung. Glöm inte att lägga till vila. När kroppen sover går Yang in och lagar. När vi kör på trots att vi är under attack så får Wei Qi (vår yttre försvarsbarriär) ett mycket tuffare jobb med att hålla inkräktaren ute. Som alltid så väljer vi märken som vi tycker håller hög kvalitet när vi väljer kosttillskott. Vogel, Holistic, Innate, Allvia, Alphaplus är några.

Vi har även ett annat trumfkort i rockärmen ”Vindolja” inget virus står emot den. Den finns att beställa i webbutiken.

Varma Vårkramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

3 Replies to “En ängel i örtformat att använda vid förkylning och hosta”

    1. Hej,
      Det var inte så lätt som jag trodde att hitta en länk. Vi tar in den och vindolja i vår webbshop för att hjälpa till så håll utkik så ligger de snart där 🙂 Allt Gott Tina & Annelie Hermansdal

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.