Vi firar med bubbel och morötter


Hälsa, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa, Vardag på Hermansdal... / tisdag, februari 20th, 2018

Hej fina du,

Tack för alla hållna tummar de hjälpte 🙂 Lancelot har läkt och vi är överlyckliga allihopa. Lancelot också hann sprang på trailern när vi skulle åka och röntga, han visste. Jag längtar efter ridturerna på våra fina skogsvägar och jag är säker på att han gör det också.  Skogen till häst är något väldigt speciellt faktiskt rent magiskt. Vi firade med bubbel och morötter när vi kom hem.

Vad kan passa bättre i dag än några rader om bubbel, i vårt fall Prosecco. Det går väldigt långt mellan gångerna som vi bubblar till oss här hemma. Inte för att vi har något ”emot” det, utan för att kroppens läkningsprocess inte har gynnats av det och jag vill bli riktigt stark så fort det bara går.

Nu till det viktiga! Köp alltid ekologiskt! Druvor och kaffebönor är ett par av de mest besprutade livsmedlen som finns. Så är det något man skall köpa ekologiskt så är det vin och kaffe och naturligtvis vindruvor 😉

Missa inte inlägget på vår  FB sida ”Hermansdal Qi Well”  Malou: Magsårsmedicin och Cancer

Lyssna och titta  Ni som har läst Nyckeln till Hälsa förstår sambandet med vår livsstil och hur vi mår. Träelementet attackerar jordelementet och ni vet vad ni kan göra för att hjälpa kroppen att hitta balansen igen. Det här är ett väldigt vanligt problem i dag som tillslut drar med sig andra både fysiska och känslomässiga symtom. En medicin kommer aldrig att ta bort anledningen till våra problem. Vi behöver ändra på det som gör oss sjuka och att vi inte mår bra

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie 

 VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet 🙂

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.