Vårt påskägg med vårenergi till dig: 10 tips för att må bättre


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / söndag, april 1st, 2018

Hej fina du 🙂 Ledig tid ger alltid utrymme för lite eftertanke och vårenergin som spirar nu kommer med ny inspiration och kraft. Nu är den perfekta tiden att sätta fart med nya projekt och använda all vårenergi till att ändra vanor och starta nya projekt. Satte du igång och försökte träna direkt efter nyår och inte lyckades så gör ett nytt försök nu det kommer att gå lättare eftersom du följer rytmen i naturen.

Vi får många frågor om vad man kan göra för att må bättre. Ni som har läst vår bok Nyckeln till Hälsa vet att vi skriver om det på en mängd olika sätt och förklarar hur man skall hitta sin balans och när vi gör det mår vi bättre på alla plan helt automatiskt.  Det kommer att påverka allt från värk till energilöshet och nedstämdhet, allt hänger i hop.

Några av de viktigaste allmänna råden som kommer att hjälpa dig oavsett vad du har för problem är: 

  • Se över dina matvanor, ät lagad varm mat som är lagad från grunden jämt fördelat under dagen. Läs det finstilta på innehållsdeklarationerna. Vi har fått massor med positiv feedback från läsare av Nyckeln till Hälsa som känt en stor skillnad i sitt mående när de börjat följa våra råd om mat och ätande.

 

 

  • Var sann mot dig själv. Begå inte brott på dig själv och vad du tycker och vill. Att våga visa vem man är och bli älskad och omtyckt för det ger en helt annan kvalitet och närhet. Det kostar otroligt mycket att hela tiden upprätthålla en fasad.

 

  • Sov och vila  när du är trött. Ibland behöver vi stryka det vi har i almanackan och bara vara.

 

  • Se till att du har balans mellan vila och aktivitet. Det är inte sunt att ha full fart från det att vi slår upp ögonen tills vi går och lägger oss. En del behöver till och med schemalägga pauser.

 

  • Umgås med  människor och vänner som ger något tillbaka.

 

  • Hitta saker i ditt liv som får ditt hjärta att sjunga och som får dig att vilja hoppa upp ur sängen på morgonen och sätta igång med dagen.

 

  • Gör ett medvetet val att se glaset halvfullt i stället för halvtomt, det kan krävas träning för en del men det är väl värt det och ju fler gånger du klarar av det desto bättre kommer du att må.

 

  • Var tacksam för det du faktiskt har i livet i stället för att sörja det du inte har.

 

  • För dagbok om du har svårt att se sambandet mellan hur du mår och vad du äter och gör i livet. Det kommer att hjälpa dig att se sambanden.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV  VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.