Björken en symbol för vårenergi och kraft


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / måndag, april 16th, 2018

Hej fina du, Vilken underbar respons vi fick i helgen på Nyckeln till Hälsa, Hermansdalsbloggen och våra inlägg om känslor och vikt/ fukt. Tusen Tack, du är bensinen som gör att vi vill skriva  ännu mer. Vi är riktigt laddade för att fortsätta med vår ”känslobok” som är halvfärdig. Jag längtar efter att få göra ett nytt omslag och nya illustrationer. Det här är typiskt vårenergin, lusten att sätta igång kommer tillbaka efter vinterns ”paus” precis som det är tänkt. Björken är vårens träd den står för allt som våren är för mig en riktig vårenergi. Den ger oss dessutom livskraften tillbaka och har gjort sen urminnes tider.

Du kan läsa mer om björkens magiska krafter här missa inte det 🙂

Björkens tid är nu

Ge björkaskan och hälsan en chans

Det här med känslor är så viktigt, det tar upp en stor del av vårt liv. De styr oss i våra val, de får oss att inte våga eller ta ställning eller så suger de energin ur oss så att vi inte orkar ta tag i saker som vi  vet att vi skulle må bra av. Att ”städa” upp runt oss och få koll på vad som egentligen händer när vi känner saker och låta känslorna transformeras som det är tänkt det skapar ett välbefinnande och ett lugn. Det gör att vi kan lägga energin på något som är bra för oss.

Det är bra att bli förbannad och sätta gränser,  men vi skall inte fastna i ilska eller gå och vara bittra det förstör och skapar problem i kroppen. Känslor är magiska och kraftfulla. Lär vi oss att förstå dem, uttrycka dem på ett hälsosamt sätt och använda kraften som finns så har vi stor hjälp av dem.

Den kinesiska medicinens lösningar på våra fysiska och känslomässiga problem kan tyckas så enkla att vi har svårt att förstå att de fungerar speciellt när det kommer till känslor som vi i väst inte alltid förstår oss på. Förmodligen är det just det enkla och naturliga som gör att vår kropp och våra känslor förstår och får hjälp. Fler verktyg, kunskap och information om hur du kan balansera de olika elementen och dina känslor hittar du här i bloggen och i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Varma Vårkramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.