Vi behöver ha ett tydligt mål


Hälsa, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa, Vardag på Hermansdal... / tisdag, april 17th, 2018

Hej fina du, Ny dag nya tag det känns fantastiskt när man som jag fått en andra chans i livet. Den tänker jag förvalta väl och göra det mesta av. Jag kommer aldrig glömma känslan av att livet var slut och att jag aldrig skulle hinna göra eller uppleva allt jag ville. Dödsångest förändrar en för alltid. Jag har alltid haft en dröm om att skriva böcker och måla, en inre röst som har manat på att jag skall dela med mig och hjälpa andra att komma vidare. Jag delar den inre rösten med många det vet jag, min cancerresa gjorde att jag tog tag i just mitt skrivande, målande och andra saker som jag vill ha i mitt liv. Jag insåg vad som var viktigt och vad jag inte ville ha, mitt mål blev tydligt.

Det är faktiskt ett tydligt mål vi behöver ha, vet vi inte vad vi vill så är det precis dit vi kommer att ta oss. Vi har ingen aning och utan mål kommer vi att guppa runt på havet och vi vet inte när eller vart vi hamnar. Jag tror att många är rädda för att sätta upp mål för att de inte vill misslyckas. Det är jobbigare att misslyckas och bli besviken och på grund av det så slutar vi tala om för oss själva vad vi egentligen vill. Men ett ”misslyckande” berättar bara att du inte är framme ännu. Håll kvar målet och andra vägar kommer att dyka upp.

Om ditt inre börjar bubbla och du känner glädje när du tänker på något som du vill göra eller uppleva tänk på det ofta. Är målet tillräckligt tydligt och vi vill det tillräckligt mycket så kommer vi göra arbetet som behövs för att ta oss dit. Förr eller senare så kommer vi fram även om det kan kännas omöjligt ibland.

Jag kommer ihåg när vi bestämde oss att flytta söderut. Vi vill bo på en gård utan bilvägar, med bra ridvägar, trevliga grannar inom räckhåll, centralt men lantligt, hagar till hästarna runt huset och ingen genomfartstrafik. Vägen har inte varit spikrak men nu bor vi på Hermansdal och har gjort det i snart fyra år och vi älskar platsen och omgivningen. Hade inte målet varit tillräckligt tydligt och starkt hade vi inte orkat med allt arbete för att hitta Hermansdal och ta oss hit. Vi hade gett upp på vägen och stannat i Uppsala.

Målet ger oss kraften och energin att göra det vi behöver. Tror vi att det är möjligt har vi lättare för att ta oss i mål. Är vi ute på okänd mark och vi stöter på patrull eller får bakslag ger vi lättare upp. Vi blir osäkra för att vi inte vet hur det ska gå till. När vi inte vet det så ger vi upp, men vi behöver inte ha hela resplanen klar. Vi behöver inte veta hur allt ska gå till vi behöver bara ha målet klart och tydligt i vårt inre och vara villiga att agera på det som kommer till oss.

Det spelar ingen roll om det gäller en flytt, hälsa eller kärlek, våga känn efter vad ditt hjärta bubblar för och vad du innerst inne vill ha  i ditt liv 🙂 Själva brinner vi för att skriva klart en halvfärdig väldigt viktig bok om känslor. Det blir nästa steg i skrivandet och vi passar på i vårenergins medvind.

Varma Vårkramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.