Moxa- en uråldrig kunskap som läker, stärker och föryngrar


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / söndag, maj 6th, 2018

Hej fina du,

Hoppas du får njuta av samma fina och härliga sommarväder som vi har på Hermansdal 🙂 Idag kommer vi skriva lite om moxa som en är en kraftfull del av den kinesiska medicinen och kallas för ”The Fire of Life”. Det är en fantastisk behandlingsmetod som är som gjord för vårt tämligen kalla och råa klimat här i Sverige. Man kan moxa på många olika sätt och med många olika tekniker för att nå olika resultat och idag vill vi presentera saltmoxa för dig.

Saltmoxa är en enkel behandlingsmetod som alla kan göra hemma, när man väl har lärt sig hur det skall gå till. Man tänder moxan ute och när den slutat ryka tar man in den och börjar behandlingen, på det viset så slipper man röken inomhus, vilket annars kan kännas som ett hinder för att använda moxa.

Saltmoxa kan man göra varje dag då den har så många positiva effekter på kroppen. Den föryngrar och vitaliserar hela kroppen, på både in- och utsida. Det som händer i kroppen på insidan avspeglar sig på utsidan. När insidan vitaliseras och kommer i balans blir man mer vital och det känns och syns på utsidan. Det är ofta vi får höra kommentarer som, ”Det bara strålar om dig”, ”Dina ögon verkligen lyser” efter att vi moxat 🙂

Här kommer några exempel på när man framgångsrikt använder saltmoxa:

 • Frusenhet
 • Kalla händer och fötter
 • Övervikt
 • Magbesvär
 • Ryggvärk
 • Trötthet, brist på energi
 • Utmattningssyndrom
 • Svaghet, orkeslöshet
 • Hemorrojder, åderbråck
 • Prolapser
 • Stärkande
 • Föryngrande (Anti-age)
 • Stärka immunförsvaret

Vi vet hur otroligt effektiva moxabehandlingar är i alla former och är glada för att saltmoxan gör det möjligt för alla att behandla sig själva hemma, när man väl fått kunskapen och vet hur när och var.

På våra kurser lär vi ut hur man använder saltmoxa som en vardaglig behandling, och har du väl prövat kommer du inte vilja sluta.

Har du svårt att går ner i vikt, har du värk, är du trött och energilös, är du frusen, känner du dig dig svag, blir du lätt sjuk? Då är det här kursen för dig!Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Fler verktyg, tips, kunskap och information om hur du kan hjälpa dig själv hittar du här i bloggen och i  Nyckeln till Hälsa.

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.