I dag flaggar vi på halv stång


Hälsa, Kinesisk Medicin, Nyckeln Till Hälsa, Vardag på Hermansdal... / onsdag, maj 23rd, 2018

Hej fina du,

Vi har haft några riktigt tuffa dagar på Hermansdal med en sjuk kär familjemedlem. Annelies älskade katt Janson fick i går kväll somna in. Det är baksidan av det fantastiska med att få ha alla djur runt sig. Hjärtat brister när de lämnar oss, extra tungt när det sker för tidigt. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen i bland går det inte att laga hur gärna vi ännu vill. Det spelar  ingen roll vad man gör när det är dags för själen att gå så gör den det. Vi har försökt med det bästa verktygen vi har och i måndags hamnade vi efter många turer på Blå stjärnan i Göteborg, där fick vi förklaringen och förstod att vi inte kunde göra något mer än att låta honom somna in.

Det känns naturligtvis fruktansvärt men ändå skönt att få veta vad som var fel. Han hade en stor tumör som växte i ryggmärgskanalen och orsakade honom massor med smärta och förlorade reflexer. Tumören höll på att krossa kotan. Janson fick följa med hem kraftigt smärtlindrad och nu har han fått somna in.

Bästa lilla Janson en mycket vacker kille som älskade alla människor kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Han  kommer att få vila här på Hermansdal tillsammans med andra förlorade familjemedlemmar. Ser vi på Jansons besvär och vad det tillslut utmynnade i så är det fullständigt logiskt sett med den kinesiska medicinens ögon. Djur fungerar precis som oss med olika personligheter, svagheter och styrkor och behöver hjälp på olika sätt när det trasslar till sig. Vi har gjort allt vi kan för att hjälpa honom men ibland så räcker det inte till.  Janssons historia kommer som ett patientfall så småningom när  vi orkar. Värst är det för Annelie så skänk henne en varm tanke vi behöver alla lite extra omvårdnad och värme när vi sörjer.

Livet fortsätter som vanligt runt oss med allt som måste göras och alla de andra djuren behöver sin omvårdnad. Det känns konstigt att allt bara fortsätter som om ingenting hade hänt när man har sorg själv och tycker att tiden står stilla och världen aldrig mer blir sig lik.

Desto roligare är det att vår premiärkurs i saltmoxa nu är fullbokad. Det ska bli så himla kul och vi ser verkligen fram emot att få träffa några av er i verkliga livet och få dela med oss av det här fantastiska självhjälpsverktyget. Det kommer att bli en toppendag 🙂 För alla er som inte kunde den här gången så har vi plockat fram ett datum till Söndagen den 29 Juli har ni nästa chans att vara med.

Vi har även fått fler förfrågningar om att ha kurser på andra platser i landet och det är vi positiva till om vi kan lösa det praktiska.  Det känns jättekul att saltmoxan sprider sig det är precis vad vi behöver i vårt klimat och den gör skillnad. Vi förstår att det är långt att åka när vi lever i ett avlångt land. Är du intresserad av att vara kontaktperson på din ort hör av dig till oss på info@hermansdal.com

Nu ska vi samla krafter och använder de verktyg vi har så att vi klarar av att transformera sorgen och läka. Det är det man kan göra för att hjälpa sig själv och sina nära när sorgen blåser in i livet. Ta hand om dig och dina nära, lev ett liv som du trivs med och fyll det med saker och individer som skapar fina minnen, man vet aldrig när tiden är inne och det är dags att lämna och tur är väl det.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Vår Saltmoxa-kurs den 1 juli är nu fullbokad 🙂

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

 

 

 

 

 

2 Replies to “I dag flaggar vi på halv stång”

  1. massor av <3 till er o speciellt då annelie

    min minda lämnade oss för snart 3 år sedan efter hon passerat gränsen sa hon: det finns ingen död vi är bara i olika rum, lämna dörren öppen så kan vi fortfarande se varandra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.