Kroppen klarar att läka när vi skapar balans


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / torsdag, september 12th, 2019

Hej fina du,

Nu är det svårt att hänga med i väderväxlingarna. Ena stunden är det varmt och strålande sol och nästa åska eller höststorm och ösregn. Men att hösten är här råder det inga tvivel om. Tacksam för att årets sista saltmoxakurs på Hermansdal i söndags bjöd på ett strålande väder så att vi både kunde sitta ute och fika och att deltagarna fick uppleva vårt magiska fjärilsträd och en del av dess innevånare. Dimma och Disa var självklart med och såg till att alla hade det bra 🙂

Djur och den kinesiska medicinen

Nu laddar vi för friskvårds och moxakurs för häst och hund i den kinesiska medicinens anda under oktober. Otaliga är de fyrbenta patienter jag hjälpt under mina år som terapeut och jag ser fram emot att få dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter. Den kinesiska medicinens verktyg fungerar lika bra om inte bättre på djur. De lever i nuet och vi kan styra det de äter. Vi människor kan vara svårare att övertyga 😉 Hahaha Jag ser fram emot de här dagarna och tycker det är kul att anmälningarna trillar in. Det blir små exklusiva grupper för att det ska finnas utrymme för praktik och frågor. Hermansdals hästar och hundar ser fram emot ett par härliga behandlingsdagar och att få hjälpa sina fyrfota vänner. Vill du också vara med är du välkommen med din anmälan det finns än så länge ett par platser kvar på båda kurserna.

Vill du läsa mer om kroppens fantastiska läkningsförmåga?

Här är ännu en solskenshistoria som får oss att förstå kroppens fantastiska förmåga att läka när vi ger den rätt förutsättningar

Vill du veta mer om djurkurserna och anmäla dig?

6/10 HÄST och 27/10 HUND

-Visste du att man och svans är betraktas som vårt huvudhår och hör till vattenelementet?

-Visste du att hovarna hör till träelementet?

-Att en fånghäst har ett försvagat jordelement och fukt?

-Att du kan hjälpa din häst eller hund med en mängd känslomässiga problem?

-Att med moxabehandling kan en hund eller häst med artros må mycket bättre och läka?

-Att moxabehandling är ett fantastisk redskap vid tex fång?

-Att moxabehandling effektivt stärker vattenelementet och vårt livsbatteri?

Vill du läsa mer om kroppens fantastiska läkningsförmåga?

Här är ännu en berättelse tagen ur verkliga livet om kroppens fantastiska läkningsförmåga när den får rätt förutsättningar

Vill du veta mer om djurkurserna och anmäla dig?

6/10 HÄST och 27/10 HUND

Känslor betyder något

Känslor har har en stor och viktig roll i den kinesiska medicinen och är en orsak till att vi får obalanser. Om vi fastnar i olika känslotillstånd och inte kan släppa taget kommer det tillslut att ge oss fysiska problem. Går vi och är oroliga länge kommer vårt jordelement att påverkas och tvärtom om vårt jordelement är svagt så kommer det att skapa en oro. Känner vi oss ständigt rädda för verkliga eller overkliga faror kommer det till slut att försvaga vattenelementet och tvärtom ett svagt vattenelement gör att är rädda utan orsak. Känslor som sorg, ångest, oro och rädsla är inte roliga att ha vare sig vi är djur eller människor. En arg häst hund eller människa är inte rolig att ha runt sig heller. Jag älskar den kinesiska medicinens förmåga att hantera känslor och faktiskt kunna påverka dem i positiv riktning. Vi behöver alla känslor men de ska transformeras och vi ska inte fastna i dem.

Du kan läsa mer om känslor här

Vill du lära dig mer ? 

Nyckeln till Hälsa finns att beställa i webbshoppen http://www.hermansdal.com/webbshop

Bash droppar och känslor?

Bash droppar är en favorit som i hop med mat och näring verkligen kan förändra olika känslotillstånd. De fungerar utmärkt på både djur och människor. Jag använder dem själv när jag behöver både på mig själv och på våra djur. De är perfekta både på akuta tillstånd och när vi fastnar i en känsla. det bästa är att de inte lägger locket på utan i stället löser upp. Räddningsdropparna som finns i webbutiken är populära och jag är glad att jag hittat ekologiska Bashdroppar framtagna för djur. Håll utkik i butiken snart finns de där 🙂

Missa inte våra friskvårds och moxakurser för häst och hund i oktober på Hermansdal

Är du intresserad av hästar och/eller hundar och vill lära dig mer om vad de mår bra av? Hur du kan hjälpa dem med bland annat moxa? Hur deras personlighet påverkar dem? Vad du kan göra för att hjälpa dem med, nervositet, osäkerhet, separationsångest, rädslor, sorg, ”dominans”, dåliga magar, rörelsestörningar, övervikt, eksem, då är det här dagarna för dig.

Vill du läsa mer om kroppens fantastiska läkningsförmåga?

Här är ännu en berättelse tagen ur verkliga livet om kroppens fantastiska läkningsförmåga när den får rätt förutsättningar

Vill du veta mer om djurkurserna och anmäla dig?

6/10 HÄST och 27/10 HUND

September Kramar från Hermansdal

Tina

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0001-17-e1520832057425-282x300.jpg

Vill du lära dig att förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Information om våra övriga kurser

Nyckeln till Hälsa finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/webbshop

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 29666298_10160360073425271_103453231_n.jpg

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ mig gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com


2 Replies to “Kroppen klarar att läka när vi skapar balans”

    1. Det finns flera lösningar. Har du inte läst Nyckeln till Hälsa gör det eller sök på bloggen
      Allt Gott
      Tina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.